Fillo Aventurën Tënde

SI FUNKSIONON REZERVIMI

Zgjidhja perfekte për një udhëtim të rehatshëm

Img

Zgjidhni datat

Në kalendarin e shfaqur në fillimin e faqes zgjidhni datat që planifikoni të merrni makinën
Img

Rezervo makinën

Me plotësimin e të dhënave tuaja pasi të zgjidhni mjetin që dëshironi paraqituni pranë Mektrin Motors për të formosur kontratën e qerasë dhe për të marrë automjetin tuaj
Img

Shijojeni Ne Maksimum

Rezervo tani për të siguruar rehatinë e ofruar nga flota e mjeteve tona

Çfarë mendimi kanë klientët tanë .

Le të fillojmë

Nëse makina juaj me qera prishet për shkak të një dështimi mekanik dhe nuk është e drejtueshme, sigurohuni që të shkoni në një vend të sigurt jashtë trafikut. Pastaj, telefononi ndihmën rrugore të Mektrin Motors në +355 69 70 50 800 dhe ata do t'ju ndihmojnë në procesin e marrjes së makinës dhe të transportimit tuaj
Telefononi në numrin e telefonit +355 69 70 50 800 për të kërkuar dhe për tu njohur me atë çka po kërkoni
Shërbimet e makinave tona janë të siguruara dhe të kontrolluara gjithmonë përpara se ju të merrni makinën. Në raste difektesh apo problemesh ne kujdesemi 100% për çdo gjë makina ka, dhe në raste aksidentesh ju mund të zgjidhni siguracionin që ju dëshironi kundrejt pagesës.
Rezervoni makinën që dëshironi në faqen e webit ku jeni aktualisht ose telefononi në numrin e telefonit +355 69 70 50 800. Në adresën tuaj elektronike (E-Mail) do tju vijë një mesazh konfirmimi dhe 1 orë përpara orës së marrjes së makinës mund të paraqiteni pranë Mektrin Motors për të marrë dhe firmosur kontratën tuaj të qerasë. Ndodhemi në Autostradën Durrës-Tiranë Kilometri i 6

Keni nevojë për ndihmë për rezervimin? +35567 4088221

Translate »