Range Rover Evoque

From  75.00 - 90.00 Unit Price

Duke Filluar nga‎ 75 € Dita

Specification

Naftë 2.0
Automatike
Vende 5

Features

ABS
Air Bags
Audio Input AUX
Bluetooth
Cruise Control
Gjuhë të ndryhsme të sistemit
GPS
Kamer parkimi Para
Kit Sportiv
Klima Automatike
Kompjuter Bordi
Kondicioner
Mbyllje Qëndrore
Sistem Audio
Timon me Ngrohje
Xhamat me komandim elektrik

Booking & Rental

Day based pricing : Range Rover Evoque
1 - 3 days : 90.00 / Day
4 - 7 days : 85.00 / Day
8 - 14 days : 80.00 / Day
15 - 30 days : 75.00 / Day
Discount Rates
1 - 10 days : 10.00 Fixed
11 - 300 days : 10 %
Data dhe Ora
Data dhe Ora e Dorëzimit
Sasia

Emri

Mbiemri

Email

Numri i Telefonit

Mesazhi

Translate »