Kreshnik Dollaku

| August 27, 2020 |

Bera kerkes per nje makine offroad per te ikur ne theth, me ofruan nje Discovery te perdorur po ne gjendje te perkryrer.

Continue

Artan Çami

| August 27, 2020 |

Jua rekomandoj te gjitheve, makina ishte e fundit fare gati e re.

Continue

Jani Koka

| October 15, 2018 |

Shume makine e rehatshme dhe harxhon shume pak.

Continue

Elvis Hoxha

| October 15, 2018 |

Sherbim i shpejte dhe i sakte, ma sollen makinen ne aeroport.

Continue

Ilir Vogli

| October 15, 2018 |

Doja të udhëtoja për pushime me familjen me një makinë Volvo, djemt e mektrin ma ofruan këtë gjë.

Continue
Translate »